logo

Home > Openingshandelingen > Confetti-Opening

 

Openingshandeling Confetti-Opening

 

confetti-openingConfetti-Opening

Op een rode loper staan 2 stoere kanonnen opgesteld. Het geheel is netjes afgezet met afzetpaaltjes en rode fluwelen koorden.

Op het moment dat de feitelijke openingshandeling wordt verricht begint zachtjes de muziek. Op de passages van de muziek schiet de confetti metershoog de lucht in om vervolgens statig neer te dwarrelen.

 

Het geluid zwelt aan als teken dat er nog meer gaat komen....

 

Wanneer de muziek zijn climax bereikt blazen de kanonnen een enorme wolk serpentines hoog in de lucht. Als een exploderende vuurpijl komen de slingers naar beneden dwarrelen.

 

De opening is een feit.

 

Prijs: € 295,-- excl. BTW
Tijdsduur: 1.20 minuut. Deze openingshandeling is geschikt voor binnen en buiten.Voor al onze verzorgde openingshandelingen geldt:

Als startsein voor de opening hebben we 2 mogelijkheden:


  1. Een sokkel met een grote knop. U kunt de sleutel officieel overhandigd krijgen zodat een VIP de knop op actief kan zetten. Bij het indrukken van de knop gaat de openingshandeling van start.

  2. Twee kasten met stroomkabels zijn voorzien van een stekker en een contra-stekker. Als "startsein" steekt u de stekker in. Uit de kasten komt vuur en daarmee gaat de openingshandeling van start.
    Zeer geschikt om in een speech een link mee te leggen. Contact maken, aansluiten, onder hoogspanning werken, etc.

mail ons