logo

Home > Openingshandelingen > Grand Opening

 

Grand Opening

 

grand openingEen stijlvolle openingshandeling die zorgt voor een uniek moment.

Een mooi en stijlvol gedecoreerd scherm staat opgesteld temidden van 2 grote kubussen. Van buiten feestelijk uitziend, van binnen herbergt deze opstelling echter een belangrijke boodschap.

Op het "Moment Supréme" wordt een sleutel overhandigd waarmee een knop wordt geactiveerd. Op het moment van indrukken klinkt slechts een KNAL. Deze knal blijkt echter slechts de "stilte voor de storm" te zijn.

 

Gelijktijdig met de knal klinkt indrukwekkende muziek uit de luidsprekers. Op de passages van de muziek schiet uit de kisten vele meters hoog de reuze-confetti de lucht in, om seconden lang vrolijk naar beneden te dwarrelen.

 

Rook ontsnapt aan alle kanten uit de kisten.....
Langzaam en statig, als door een onzichtbare reuzenhand bediend, openen de grote kisten zich automatisch. Ruim 100 heliumballonnen verdringen zich voor de opening en kiezen tenslotte het luchtruim.

 

Het grote scherm klapt open en een door u persoonlijk gekozen tekst wordt zichtbaar. Met een laatste knal schieten honderden serpentines wel 10 meter hoog de lucht in om feestelijk en stijlvol over de applaudiserende gasten neer te dalen.

Een uniek moment.....

 

Prijs: € 395,-- excl. BTW
Tijdsduur: 1.20 minuut. Deze openingshandeling is alleen geschikt voor buiten.Voor al onze verzorgde openingshandelingen geldt:

Als startsein voor de opening hebben we 2 mogelijkheden:


  1. Een sokkel met een grote knop. U kunt de sleutel officieel overhandigd krijgen zodat een VIP de knop op actief kan zetten. Bij het indrukken van de knop gaat de openingshandeling van start.

  2. Twee kasten met stroomkabels zijn voorzien van een stekker en een contra-stekker. Als "startsein" steekt u de stekker in. Uit de kasten komt vuur en daarmee gaat de openingshandeling van start.
    Zeer geschikt om in een speech een link mee te leggen. Contact maken, aansluiten, onder hoogspanning werken, etc.
mail ons